REPTERPARKING.hu
ŐRZÖTT REPÜLŐTÉRI PARKOLÓ
H-Budapest, Üllői út 873.
+36 30 562 6625
Home E-mail Sitemap

Szolgáltatások

Telefonszám:
+36 30 562 6625

Parkolási szabályzat

Parkolási szabályaink


- A parkoló a nap 24 órájában üzemel.
- A parkolón belül a parkolást a személyzet segíti, vagy kérésre elvégzi,úgy hogy a többi jármű részére a szabad mozgást ne akadályozza.
- A parkolóba történt behajtáskor "parkoló kártyát"-nyugtát állítunk ki, melyen szerepel a parkoló autó rendszáma.
- A parkolókártyát a visszaérkezésig meg kell őrizni, mert belépéskor ennek tulajdonában lévő személyt tekintjük a gépjárművel jogosan rendelkező személynek. Amennyiben az autót "parkoló kártyával" nem rendelkező személy szeretné kivinni parkolónkból, úgy megkérjük személy azonosságának igazolására, illetve az autó tulajdonjogát igazoló irat,  adott esetben két tanú által aláírt meghatalmazás bemutatására. Kétség esetén hatósági segítséget kérünk, és a tisztázásig az autót visszatartjuk.
- A parkolás megkezdésekor kell megfizetni a várható teljes díjat. Amennyiben a parkolás a tervezettnél több napot vesz igénybe, a különbözetet utólag kell megfizetni. A parkolót csak a teljes díj megfizetése után lehet elhagyni.
- A parkoló jármű utas és csomagterében hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
- A parkoló járműben, (üzemanyagon kívül), más tűz- és robbanásveszélyes, mérgező, romlandó, sugárzó, egyéb ártalmas anyag nem tárolható!
- A parkolóba behajtó autókról, a parkolás teljes ideje alatt biztonsági kamerás  felvétel készül, hogy esetlegesen a későbbiekben az autó állapotával kapcsolatos vitás kérdések esetén eldönthető legyen a felelős személye. Ezeket a felvételeket a parkoló kizárólag a működési körében használhatja fel, és a parkoló elhagyását követő harminc nap múlva megsemmisíti.
- A parkoló szabályszerű elhagyásától számítva, a szolgáltatással kapcsolatos,  utólagos reklamációt nem fogadunk el!
- Minden megkezdett nap díjköteles!
- Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!